Fursecuri cu anason

Printeaza

Fursecuri cu anason

Ingrediente:Fursecuri cu anason

  • un ou
  • o lingură de zahăr
  • o lingură de ulei
  • o jumătate de pahar de vin alb
  • seminţe de anason
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Amestecă zahărul cu oul, făina şi seminţele de anason. Frământă până obţii o pastă omogenă. Adaugă vinul şi continuă să frămânţi, împarte aluatul în bucăţele mici din care pregăteşti gnocchi.

Pune-le pe o tablă (o tavă) unsă cu ulei şi punele la cuptor. Lasa-le pana prind o culoare aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.