Fursecuri cu aroma de ghimbir
PrinteazaFursecuri cu aroma de ghimbir din: faina, bicarbonat de sodiu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, piper alb, ghimbir, sare, zahar brun, ulei, ou, ghimbir confiat, zahar.
- 2 1/4 cani faina
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 2 lingurite de scortisoara macinata
- 1/2 lingurita de cuisoare macinate
- 1/2 lingurita nucsoara macinata
- ½ lingurita cardamom
- ⅛ lingurita piper alb
- 1 lingurita ghimbir
- ¼ lingurita sare
- 1 cana de zahar brun
- ⅓ ceasca ulei vegetal
- 1 ou
- 1 1/4 cesti ghimbir confiat
- Zahar, pentru decorare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C.
Intr-un castron mare, amestecati impreuna faina, praf de copt, condimente si sare. Intr-un castron bateti zaharul brun, ulei timp de 2-3 minute. Se adauga oul si bateti timp de 1 minut.
Adaugati ghimbir ras si ghimbir confiat si bateti pentru inca cateva minute. Se incorporeaza ingredientele uscate si se amesteca timp de 2-3 minute.
Formati bilute pe care le aplatizati. Asezati intr-o tava. Presarati zahar.
Coaceti pentru 10 minute.
Pofta buna!