Fursecuri cu bomboane
PrinteazaFursecuri cu bomboane
- 250 g zahar pudra
- 1 lingurita scortisoara
- 350 g alune
- 3 albusuri
- bombonele colorate
Mod de preparare:
Bati albusurile spuma cu sare si dupa ce s-au intarit adaugi zaharul in ploaie. Opresti o ceasca din aceasta compozitie, iar in restul pui alunele marinate si scortisoara.
In tava cuptorului intinzi o foaie de celofan si torni compozitia netezind-o.
Dai la frigider pentru un sfert de ora. Din aluatul intarit decupezi forme de stelute sau biraduti si le asezi in alta tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de pergament.
Dupa ce le-ai decupat si le-ai asezat pe toate in tava le decorezi cu albusul oprit, astfel pui albusul intr-o punga pe care o tai putin intr-un colt si torni in fir subtire deasupra fiecarui fursec.
Le dai la copt pentru 30 de minute si dupa ce le-ai scos din cuptor, cat sunt calde, pe fiecare fursec pui cate o bombonica.
Pofta buna!
Nu sunt rele deloc fursecurile.