Fursecuri cu bomboane

Printeaza

 Fursecuri cu bomboane

Ingrediente:Fursecuri cu bomboane

  • 250 g zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
  • 350 g alune
  • 3 albusuri
  • bombonele colorate

 

Mod de preparare:

Bati albusurile spuma cu sare si dupa ce s-au intarit adaugi za­harul in ploaie. Opresti o ceasca din aceasta compozitie, iar in restul pui alunele marinate si scorti­soara.

In tava cuptorului in­tinzi o foaie de celofan si torni compozitia netezind-o.

Dai la frigider pentru un sfert de ora. Din aluatul intarit decu­pezi forme de stelute sau biraduti si le asezi in alta tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de pergament.

Dupa ce le-ai decupat si le-ai asezat pe toate in ta­va le decorezi cu albusul oprit, astfel pui albusul intr-o punga pe care o tai putin intr-un colt si torni in fir subtire deasupra fiecarui fursec.

Le dai la copt pentru 30 de minute si dupa ce le-ai scos din cuptor, cat sunt calde, pe fiecare fursec pui cate o bombonica.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu sunt rele deloc fursecurile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.