Fursecuri cu caise

Printeaza

Fursecuri cu caise din: unt, zahar, ou, faina, caise.

Ingrediente:Fursecuri cu caise

  • 120 g unt
  • 100 g zahăr brun
  • 100 g zahăr alb
  • un ou
  • 250 g făină
  • 4 caise
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Se curăţă fructele şi se taie cuburi mici care se stropesc cu suc de lămâie. Se bate oul ca pentru omletă, se adaugă cele două tipuri de zahăr şi se amestecă.

Se topeşte untul şi se adaugă, apoi se pun caisele şi făina.

Din aluat se aşază mici cantităţi cu lingura în tava de copt tapetată. Se lasă 10 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.