Fursecuri cu ciocolata alba si nuci
PrinteazaFursecuri cu ciocolata alba si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, praf de copt, miere, ciocolata.
- 300 g făină
- 150 g zahăr
- un plic zahăr vanilat
- 150 g unt
- o portocală
- un ou
- 50 g nuci fin măcinate
- 1/2 plic praf de copt
- 2 linguri miere
- un praf sare
- 50 g ciocolată albă
Mod de preparare:
Se amestecă făina, zahărul, sarea, praful de copt, zahărul vanilat şi nucile. Se topeşte untul şi se amestecă cu oul şi mierea. Se adaugă peste amestecul cu făină, se pune coaja rasă de portocale şi apoi sucul.
Din aluat se iau mici cantităţi care se modelează şi se aşază în tava de copt tapetată. Se coc 12-15 minute.
Se servesc decorate cu ciocolată albă topită.
Pofta buna!