Fursecuri cu cocos

Printeaza

Fursecuri cu cocos din: oua, suc de lamaie, zahar, nuca de cocos.

Ingrediente:Fursecuri cu cocos

  • 3 albuşuri
  • 4 picături suc de lămâie
  • 5-6 linguri zahăr
  • 500 g nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă cu sucul de lamaie. In momentul în care spuma începe să se formeze, se adaugă zahărul. Se mixează şi apoi se adaugă nuca de cocos lingură cu lingură.

Se iau cu linguriţa mici cantitaţi de aluat care se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se coc 20 de minute sau până devin aurii, în funcţie de cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.