Fursecuri cu crema

Printeaza

Fursecuri cu crema din: faina, cacao, zahar pudra, unt, oua, praf de copt, zahar, lapte, fulgi de cocos.

Ingrediente:Fursecuri cu crema

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 15 g cacao
  • 100 g zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 linguriţă praf de copt

Pentru cremă:

  • 3 gălbenuşuri
  • 50 g zahăr
  • 10 g făină
  • 100 ml lapte
  • 40 g fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Pentru cremă, baţi cu un tel gălbenuşurile cu zahărul, apoi adaugi, pe rând, fulgii de cocos, făina, laptele fierbinte şi continui să baţi până se omogenizează ingredientele. Pui amestecul la foc mic şi laşi să fiarbă până se îngroaşă. Dai crema la rece peste noapte.

Pentru biscuiţi, mixezi untul moale cu zahărul pudră până obţii o cremă. Adaugi, treptat, gălbenuşurile şi pudra de cacao şi continui să mixezi. La final, pui făina amestecată în prealabil cu praful de copt şi amesteci cu mâna până se omogenizează toate ingredientele.

Aluatul obţinut îl aduni sub formă de baton, îl înveleşti în folie alimentară şi-l dai la congelator 30 de minute. Ulterior, feliezi batonul, iar din fiecare felie rotundă decupezi câte două semicercuri pe care le pui într-o tavă tapetată. Le dai la cuptorul preîncălzit 10 minute. Ungi jumătate din biscuiţii semilună cu cremă şi-i acoperi cu restul de biscuiţi.

 

Fursecuri cu crema

Fursecuri cu crema

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.