Fursecuri cu migdale si scortisoara
PrinteazaFursecuri cu migdale si scortisoara din: oua, lapte, faina, cacao, scortisoara.
- 100 ml lapte
- 1 gălbenuş
- 60 g făină
- 60 g pudră de migdale
- 1 lingură cacao
- 1 lingură îndulcitor lichid
- 1 albuş
- un praf de sare
- 1 linguriţă scorţişoară
Mod de preparare:
Se amestecă 100 ml lapte cu 1 gălbenuş, 60 g făină, 60 g pudră de migdale, 1 lingură cacao şi 1 lingură îndulcitor lichid. Se bate spumă 1 albuş cu un praf de sare, apoi se combină cu amestecul cu gălbenuş, la care se adaugă 1 linguriţă scorţişoară.
Compoziţia se pune într-un poş şi se formează mici rondele, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se dau fursecurile la cuptor 30 minute.
Pofta buna!