Fursecuri cu migdale si scortisoara

Printeaza

Fursecuri cu migdale si scortisoara din: oua, lapte, faina, cacao, scortisoara.

Ingrediente:Fursecuri cu migdale si scortisoara

  • 100 ml lapte
  • 1 gălbenuş
  • 60 g făină
  • 60 g pudră de migdale
  • 1 lingură cacao
  • 1 lingură îndulcitor lichid
  • 1 albuş
  • un praf de sare
  • 1 linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Se amestecă 100 ml lapte cu 1 gălbenuş, 60 g făină, 60 g pudră de migdale, 1 lingură cacao şi 1 lingură îndulcitor lichid. Se bate spumă 1 albuş cu un praf de sare, apoi se combină cu amestecul cu gălbenuş, la care se adaugă 1 linguriţă scorţişoară.

Compoziţia se pune într-un poş şi se formează mici rondele, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se dau fursecurile la cuptor 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.