Fursecuri cu nuca de cocos

Printeaza

O reteta gustoasa de fursecuri din: biscuiti, nuci, rom, zahar pudra, zahra vanilat, cacao, margarina, nuca de cocos si visine.

Ingrediente: Fursecuri cu nuca de cocos

  • 500 g biscuiţi obişnuiţi
  • 100 g nuci măcinate
  • 2 sticluţe rom
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 pachet margarină
  • 200 g nucă cocos
  • 100-200 g vişine din vişinată sau compot

Mod de preparare:

Intr-un castron pui margarina să se înmoaie la temperatu­ra camerei. Peste ea pui biscuiţi daţi prin maşina de nucă, apoi nuca măci­nată, romul, cacaua, zahă­rul pudră, zahărul vanilat şi amesteci bine până devine ca o cocă.

Apoi iei câte o bucată în mijlocul căreia pui o vişină după care o mode­lezi ca o mingiuţă. Treci prin sosul de cacao pregă­tit în prealabil din 3 linguri de cacao şi o cană de apă (1/4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.