Fursecuri cu nuca de cocos
PrinteazaO reteta gustoasa de fursecuri din: biscuiti, nuci, rom, zahar pudra, zahra vanilat, cacao, margarina, nuca de cocos si visine.
- 500 g biscuiţi obişnuiţi
- 100 g nuci măcinate
- 2 sticluţe rom
- 50 g zahăr pudră
- 1 plic zahăr vanilat
- 5-6 linguri cacao
- 1 pachet margarină
- 200 g nucă cocos
- 100-200 g vişine din vişinată sau compot
Mod de preparare:
Intr-un castron pui margarina să se înmoaie la temperatura camerei. Peste ea pui biscuiţi daţi prin maşina de nucă, apoi nuca măcinată, romul, cacaua, zahărul pudră, zahărul vanilat şi amesteci bine până devine ca o cocă.
Apoi iei câte o bucată în mijlocul căreia pui o vişină după care o modelezi ca o mingiuţă. Treci prin sosul de cacao pregătit în prealabil din 3 linguri de cacao şi o cană de apă (1/4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.
Pofta buna!