Fursecuri cu nuca

Printeaza

Fursecuri cu nuca

Ingrediente:Fursecuri cu nuca

  • 3 oua
  • 3 cescute (nu prea mari, de cafea) cu zahar
  • 4 cescute faina (aceeasi masura ca la zahar)
  • 3 cescute ulei de masline
  • mirodenii dupa gust – coaja de lamaie rasa etc
  • nuca pisata marunt (cu o sticla)

 

Mod de preparare:

Ouale se bat bine cu zaharul, se adauga uleiul si se bate in continuare. Se pun coaja de lamaie si faina, amestecandu-se bine. In final se adauga nuca pisata.

In tava aragazului se pune hartie pergament si cu o lingurita se pune din compozitia obtinuta (cam cat o nuca). Se da tava la cuptor, la foc potrivit, circa 15 minute. Cand se scot din tava, se scot cu tot cu pergament si se lasa 5 minute pana se pun pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.