Fursecuri cu rubarbar

Printeaza

O reteta delicioasa de fursecuri cu: faina, praf de copt, zahar tos, unt, ou, zahar vanilat, sare, gem de rubarbar.

Ingrediente:Fursecuri cu rubarbar

  • 200 g făină
  • o linguriţă cu praf de copt
  • 80 g zahăr tos
  • 150 g unt
  • un ou
  • două pliculeţe zahăr vanilinat
  • un sfert de linguriţă cu sare
  • un borcan cu gem de rubarbar

Mod de preparare:

Untul moale se pune într-un bol împreună cu zahărul tos şi sarea. Se mixează până capătă aspesctul unei creme, se adaugă oul, zahărul vanilat şi praful de copt.

Se mixează încă cinci minute, se adaugă făina şi se amestecă. Dacă aluatul este prea moale, se intro­duce la rece pentru zece minute. Se pune aluatul într-un pistol pentru fursecuri, se toarnă cercuri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dea­supra se pune gem de rubarbar.

Se toarnă aluat peste gem, se intro­duce tava în cuptor şi se coc la foc potrivit 10-15 minute.

Fursecuri cu rubarbar

Fursecuri cu rubarbar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.