Fursecuri cu rubarbar
PrinteazaO reteta delicioasa de fursecuri cu: faina, praf de copt, zahar tos, unt, ou, zahar vanilat, sare, gem de rubarbar.
- 200 g făină
- o linguriţă cu praf de copt
- 80 g zahăr tos
- 150 g unt
- un ou
- două pliculeţe zahăr vanilinat
- un sfert de linguriţă cu sare
- un borcan cu gem de rubarbar
Mod de preparare:
Untul moale se pune într-un bol împreună cu zahărul tos şi sarea. Se mixează până capătă aspesctul unei creme, se adaugă oul, zahărul vanilat şi praful de copt.
Se mixează încă cinci minute, se adaugă făina şi se amestecă. Dacă aluatul este prea moale, se introduce la rece pentru zece minute. Se pune aluatul într-un pistol pentru fursecuri, se toarnă cercuri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi deasupra se pune gem de rubarbar.
Se toarnă aluat peste gem, se introduce tava în cuptor şi se coc la foc potrivit 10-15 minute.
Fursecuri cu rubarbar
Pofta buna!