Fursecuri cu smantana

Printeaza

Fursecuri cu smantana din: faina, untura, zahar, lapte, drojdie, smantana.

Ingrediente:Fursecuri cu smantana

  • faina
  • o lingură untură
  • un gălbenuş
  • 3 linguri smântână
  • drojdie
  • puţin zahăr
  • lapte

 

Mod de preparare:

Facem o cocă dintr-o lingură untură, un gălbenuş, 2-3 linguri smântână.

Separat dizolvăm drojdia şi zahărul în lapte; amestecăm toate ingredientele, adăugăm faină albă cât cuprinde şi lăsăm aluatul să dospească.

Când coca a dospit, întindem din ea o foaie şi decupăm diferite forme. Fursecurile le coacem apoi într-o tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.