Fursecuri cu sos de capsuni
PrinteazaFursecuri cu sos de capsuni din: unt, zahar, faina, oua, sos de capsuni.
- 300 g unt
- 300 g zahăr
- 300 g făină
- 2 gălbenuşuri
- 2 ouă întregi
- zahăr vanilat
- sos de căpşuni
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă untul cu zahărul, adaugă ouăle întregi, apoi gălbenuşurile, unul câte unul. Când compoziţia s-a omogenizat, adaugă vanilia şi făina în ploaie şi amestecă uşor cu o lingură de lemn.
Pe un blat tapetat cu faină, modelează coca, după care întinde-o cu sucitorul. Cu o formă de fursecuri, taie inimioare pe care pune-le la copt, la foc moderat.
Când sunt încă fragede şi calde, picură pe ele sosul de căpşuni.
Fursecuri cu sos de capsuni
Pofta buna!