Fursecuri cu susan
PrinteazaFursecuri cu susan din: susan, zahar, ou, unt, faina, sare, praf de copt, vanilie, zahar vanilat.
- 150 g susan
- 150 g zahăr brun
- 4 linguri unt
- 1 ou
- 100 g făină
- 1 praf de sare
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Coci seminţele de susan într-o tigaie, până devin uşor maronii.
Mixezi zahărul cu untul până capătă o consistenţă cre-moasă, adaugi oul, făina, sarea şi praful de copt. Amesteci seminţele de susan cu zeama de lămâie şi vanilia şi le încorporezi în compoziţie.
Iei cu lingura aluat şi formezi fursecuri în tavă, lăsând spatii între ele. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.
Fursecuri cu susan
Pofta buna!