Fursecuri cu zahar brun si ciocolata neagra
PrinteazaFursecuri cu zahar brun si ciocolata neagra din: faina, unt, ciocolata neagra, oua, zahar brun, praf de copt, sare.
- 400 g faina
- 200 g unt
- 300 g ciocolata neagra
- 2 oua
- 150 g zahar brun
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Mixezi untul cu zaharul pana se omogenizeaza si devine cremos. Adaugi ouale si mixezi din nou. Continui cu faina cernuta cu praful de copt si praful de sare. La sfarsit, adaugi ciocolata taiata bucatele cu ajutorul unui cutit bine ascutit si amesteci, de data aceasta, cu o lingura de lemn.
Tapetezi o tava cu folie speciala de copt si asezi cu lingura, la distanta una de alta, mici gramajoare de aluat, apoi introduci tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa 10-12 minute.
Când fursecurile încep să se rumenească, le scoţi pe un grătar pentru a se răci, apoi pe depozitezi într-un bol pentru a fi servite.
Fursecuri cu zahar brun si ciocolata neagra
Pofta buna!