Fursecuri delicioase cu ciocolata (usor de preparat)

Printeaza

Fursecuri delicioase cu ciocolata din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, ciocolata, zeama de lamaie, zahar vanilat.

Ingrediente:Fursecuri_delicioase_cu_ciocolata

  • 2 oua
  • 1 cana cu zahar (200 g)
  • 1 cana cu ulei (200 ml)
  • 1 1/2 cani cu faina  (300 g)
  • 1/2 praf de copt
  • 2 ciocolata (200 g)
  • zeama de lamaie
  • zahar vanilat sau esenta

 

Mod de preparare:

Freacă energic zahărul cu ouăle până ce se topeşte şi obţii o cre­mă densă de culoarea untului. Toarnă treptat uleiul, amestecând ca la maioneză.

Zahărul vanilat (esenţa de vani­lie) este opţional, dar îmbunătăţeşte gustul fursecurilor.

Incorpo­rează făina (cernută de două ori) şi praful de copt stins cu un strop de zeamă de lămâie. Aluatul să aibă consis­tenta unei smântâni.

Adaugă ciocolata (rasă ori tăiată în cubuleţe). la din compoziţie cu linguriţa şi aşază în tava de copt (tapetată cu un strat dublu de hârtie de copt).

Dă la cuptor, la foc mediu, circa 15 minute. Ser- veşte-le reci, lângă o cafea fierbinte.

Fursecuri delicioase cu ciocolata

Fursecuri_delicioase_cu_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.