Fursecuri delicioase cu ciocolata (usor de preparat)
PrinteazaFursecuri delicioase cu ciocolata din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, ciocolata, zeama de lamaie, zahar vanilat.
- 2 oua
- 1 cana cu zahar (200 g)
- 1 cana cu ulei (200 ml)
- 1 1/2 cani cu faina (300 g)
- 1/2 praf de copt
- 2 ciocolata (200 g)
- zeama de lamaie
- zahar vanilat sau esenta
Mod de preparare:
Freacă energic zahărul cu ouăle până ce se topeşte şi obţii o cremă densă de culoarea untului. Toarnă treptat uleiul, amestecând ca la maioneză.
Zahărul vanilat (esenţa de vanilie) este opţional, dar îmbunătăţeşte gustul fursecurilor.
Incorporează făina (cernută de două ori) şi praful de copt stins cu un strop de zeamă de lămâie. Aluatul să aibă consistenta unei smântâni.
Adaugă ciocolata (rasă ori tăiată în cubuleţe). la din compoziţie cu linguriţa şi aşază în tava de copt (tapetată cu un strat dublu de hârtie de copt).
Dă la cuptor, la foc mediu, circa 15 minute. Ser- veşte-le reci, lângă o cafea fierbinte.
Fursecuri delicioase cu ciocolata
Pofta buna!