Fursecuri delicioase cu zmeura

Printeaza

Fursecuri delicioase cu zmeura din: zmeura, faina, bicarbonat, sare, unt, zahar, zahar vanilat, sirop de zahar, oua, zahar pudra, dulceata de caise.

Ingrediente:Fursecuri delicioase cu zmeura

  • 200 g zmeură congelată
  • 420 g făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 linguriţă
  • sare
  • 220 g unt moale
  • 320 g zahăr
  • 1 pacheţel zahăr vanilat
  • 1 lingură sirop de zahăr
  • ouă
  • zmeură
  • zahăr pudră
  • dulceaţă de caise

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 190 °C. Puneţi hârtia de copt in tavă. Lăsaţi zmeura să se dezgheţe şi să se scurgă într-o sită.

Amestecaţi făina cu bicarbonat şi sare. Frecaţi spumă untul cu zahăr şi zahăr vanilat. Adăugaţi alternativ siropul şi ouăle şi amestecaţi bine. Inglobaţi treptat compoziţia de făină şi frământaţi până devine un aluat uniform, înglobaţi zmeura.

Formaţi din aluat bulgări mari de cca 4 cm şi aşezaţi-i în tavă la o distanţă de 5 cm unul faţă de celălalt. Lăsaţi 15 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

Decoraţi fursecurile cu câte o floricică de dulceaţă de caise, zmeură şi zahăr pudră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce-mi plac fursecurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.