Fursecuri delicioase cu zmeura
PrinteazaFursecuri delicioase cu zmeura din: zmeura, faina, bicarbonat, sare, unt, zahar, zahar vanilat, sirop de zahar, oua, zahar pudra, dulceata de caise.
- 200 g zmeură congelată
- 420 g făină
- 1 linguriţă bicarbonat
- 1 linguriţă
- sare
- 220 g unt moale
- 320 g zahăr
- 1 pacheţel zahăr vanilat
- 1 lingură sirop de zahăr
- ouă
- zmeură
- zahăr pudră
- dulceaţă de caise
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 190 °C. Puneţi hârtia de copt in tavă. Lăsaţi zmeura să se dezgheţe şi să se scurgă într-o sită.
Amestecaţi făina cu bicarbonat şi sare. Frecaţi spumă untul cu zahăr şi zahăr vanilat. Adăugaţi alternativ siropul şi ouăle şi amestecaţi bine. Inglobaţi treptat compoziţia de făină şi frământaţi până devine un aluat uniform, înglobaţi zmeura.
Formaţi din aluat bulgări mari de cca 4 cm şi aşezaţi-i în tavă la o distanţă de 5 cm unul faţă de celălalt. Lăsaţi 15 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Decoraţi fursecurile cu câte o floricică de dulceaţă de caise, zmeură şi zahăr pudră.
Pofta buna!
Ce-mi plac fursecurile astea