din: coriandru, patrunjel, usturoi, otet de vin rosu, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper. Bun venit la o experiență culinară inedită! În acest articol, vă vom dezvălui secretul unei rețete de chimichurri cu coriandru, care adaugă o notă exotică și picantă acestui clasic sos sud-american. Chimichurri este […]
Fursecuri delicioase cu zmeura
PrinteazaFursecuri delicioase cu zmeura din: zmeura, faina, bicarbonat, sare, unt, zahar, zahar vanilat, sirop de zahar, oua, zahar pudra, dulceata de caise.
Ingrediente:
- 200 g zmeură congelată
- 420 g făină
- 1 linguriţă bicarbonat
- 1 linguriţă
- sare
- 220 g unt moale
- 320 g zahăr
- 1 pacheţel zahăr vanilat
- 1 lingură sirop de zahăr
- ouă
- zmeură
- zahăr pudră
- dulceaţă de caise
Mod de preparare:
Fursecuri delicioase cu zmeura: Preîncălziţi cuptorul la 190 °C. Puneţi hârtia de copt in tavă. Lăsaţi zmeura să se dezgheţe şi să se scurgă într-o sită.
Amestecaţi făina cu bicarbonat şi sare. Frecaţi spumă untul cu zahăr şi zahăr vanilat. Adăugaţi alternativ siropul şi ouăle şi amestecaţi bine.
Inglobaţi treptat compoziţia de făină şi frământaţi până devine un aluat uniform, înglobaţi zmeura.
Formaţi din aluat bulgări mari de cca 4 cm şi aşezaţi-i în tavă la o distanţă de 5 cm unul faţă de celălalt.
Lăsaţi 15 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Decoraţi fursecurile cu câte o floricică de dulceaţă de caise, zmeură şi zahăr pudră.
Pofta buna!
din: carne de vita, faina, oua, pesmet, mirodenii, ulei. Gujon de Vită este o alegere delicioasă și crocantă pentru cei care adoră preparatele din carne. Aceste bastonașe fragede de carne de vită trecute prin făină, ou bătut și pesmet cu arome de mirodenii vor satisface cu siguranță papilele gustative. Cu o […]
Ce-mi plac fursecurile astea