Fursecuri din aluat de cartofi cu marmelada
PrinteazaFursecuri din aluat de cartofi cu marmelada din: cartofi, ou, unt, nuci, scorţişoară, tablete, zaharină, marmeladă.
Ingrediente:
- 150 g cartofi fierţi
- 1 ou
- 1 lingură unt
- 50 g nuci
- scorţişoară
- 2 tablete
- zaharina
- marmeladă
Mod de preparare:
Cartofii se frec prin maşina de tocat şi se amestecă cu untul, oul bătut separat înainte, nucile măcinate, scorţişoara pisată şi zaharina dizolvată în jumătate linguriţă de apă caldă, într-o tavă unsă cu unt se aşeazăipici grămăjoare din această compoziţie, cu ajutorul unei linguriţe.
Se lasă în cuptorul încins aproxirriativ un sfert de oră. Când s-au răcit bine de ung jumătate dintre ele cu marmeladă şi se lipesc celelalte fursecuri deasupra lor. Se servesc reci.
Pofta buna!
Au fost bune fursecurile?