Fursecuri din aluat de cartofi cu marmelada

Printeaza

Fursecuri din aluat de cartofi cu marmelada din: cartofi, ou, unt, nuci, scorţişoară, tablete, zaharină, marmeladă.

 

Ingrediente:

  • 150 g cartofi fierţi
  • 1 ou
  • 1 lingură unt
  • 50 g nuci
  • scorţişoară
  • 2 tablete
  • zaharina
  • marmeladă

Mod de preparare:

Cartofii se frec prin maşina de tocat şi se amestecă cu untul, oul bătut separat înainte, nucile măcinate, scorţişoara pisată şi zaharina dizolvată în jumătate linguriţă de apă caldă, într-o tavă unsă cu unt se aşeazăipici grămăjoare din această compoziţie, cu ajutorul unei linguriţe.

Se lasă în cuptorul încins aproxirriativ un sfert de oră. Când s-au răcit bine de ung jumătate dintre ele cu marmeladă şi se lipesc celelalte fursecuri deasupra lor. Se servesc reci.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Au fost bune fursecurile?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.