Fursecuri dulci cu ciocolata

Printeaza

Fursecuri dulci cu ciocolata din: unt, faina, zahar, oua, ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri dulci cu ciocolata

  • 100 g unt
  • 150 g făină
  • 150 g zahăr pudră
  • vanilie
  • 2 albuşuri bătute spumă tare
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 150 g ciocolată fiartă

 

Mod de preparare:

Amestecăm zahărul şi faina şi cemem amestecul prin sită. Frecăm untul cu puţină sare, peste unt punem faina, amestecăm repede şi adăugăm albuşurile bătute spumă tare.

Trecem aluatul obţinut câte puţin prin cor­net de hârtie şi cu acesta punem pe tava neunsă forme lungi de 8-10 cm, la distanţă unele de altele.

Le coacem la foc potrivit.

In timpul coptului aluatul se lăţeşte. Scoatem din cuptor fursecurile când au marginile aurii, le răcim pe platou, apoi trecem câte un capăt al lor prin ciocolată, le lăsăm pe platou să se răcească, apoi le servim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.