Fursecuri fara zahar si gluten

Printeaza

Fursecuri fara zahar si gluten din: fulgi de cocos, fulgi de ovaz, seminte de in, cacau, faina de mei, stafide, prune uscate, miere, banana.

Ingrediente:Fursecuri fara zahar si gluten

  • 50 g fulgi de cocos râşniţi
  • 50 g fulgi de ovăz râşniţi
  • 50 g seminţe de in măcinate
  • 2-3 linguri cacao sau pudră de roşcove
  • 100 g făină de mei
  • 100 g stafide
  • 100 g prune uscate
  • 2 linguri miere
  • 1 banană coaptă

 

Mod de preparare:

Hidratezi fructele uscate timp de cel puţin 1 oră, apoi le mixezi în blender împreună cu 1 cană de apă, până obţii o pastă mai fluidă.

Torni pasta peste amestecul de ingrediente pulberi şi adaugi banana pasată şi mierea. Amestecul obţinut poate fi consumat şi ca atare.

Pui câte o linguriţă de compoziţie în tava tapetată cu hârtie de copt şi introduci tava în cuptorul prevîncălzit, la foc mic, pentru 40-60 de minute, în funcţie de consistenţa dorită (mai moi sau mai crocante).

Poţi să adaugi în compoziţie vanilie, goji, merişoare sau nuci.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.