Fursecuri fine cu migdale

Printeaza

Fursecuri fine cu migdale din: oua, zahar, migdale.

Ingrediente:Fursecuri fine cu migdale

  • 200 g migdale
  • 200 g zahăr
  • 3 albuşuri
  • câteva picături esenţă de migdale

 

 

Mod de preparare:

Migdalele se pun în bolul unui robot şi se mixează. Se cern apoi şi se amestecă bine cu zahărul. Albuşurile se amestecă bine cu esenţa şi se adaugă. Se omogenizează uşor.

Se iau apoi mici cantităţi cu o linguriţă şi se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.