Fursecuri fine

Printeaza

Fursecuri fine din: faina, unt, zahar, oua, sare.

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahăr pudră
  • 3 albuşuri
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Untul se freacă bine cu zahărul şi sarea. După ce s-a obţinut o cremă omogenă, se adaugă albuşurile, unul câte unul, alternativ cu făina.

Se pune amestecul într-un poş şi se eliberează mici cantităţi de aluat în tava de copt tapetată cu hârtie de copt.

Se lasă maximum 12 minute la cuptor, până ce marginile devin uşor maronii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.