Fursecuri fragede cu bomboane

Printeaza

Fursecuri fragede cu bomboane din: unt, zahar, faina, ou, gris, sos de ciocolata, bombonele.

Ingrediente:Fursecuri_fragede_cu_bomboane

  • 250 g unt nesărat
  • 125 g zahăr pudră
  • 250 g făină
  • un ou
  • 125 g griş fin sau mălai fin

Pentru servit:

  • sos de ciocolată
  • bombonele diverse

 

Mod de preparare:

Untul, ţinut la temperatura camerei, oul şi zahărul se mixează pentru a obţine o cremă moale.

Se adaugă făina şi grişul şi se amestecă pentru a obţine un aluat moale, care se dă la rece 2-3 ore.

Se întinde aluatul pe masa unsă şi presărată cu făină. Se taie fursecurile, apoi se coace 50 de minute.

Se scot şi se taie dreptunghiuri..

Fursecurile se ung cu sos de ciocolată şi se lipesc bombonele deasupra.

Se lasă să se întărească sosul de ciocolată.

Fursecuri fragede cu bomboane

Fursecuri_fragede_cu_bomboane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.