Fursecuri fragede cu bomboane
PrinteazaFursecuri fragede cu bomboane din: unt, zahar, faina, ou, gris, sos de ciocolata, bombonele.
- 250 g unt nesărat
- 125 g zahăr pudră
- 250 g făină
- un ou
- 125 g griş fin sau mălai fin
Pentru servit:
- sos de ciocolată
- bombonele diverse
Mod de preparare:
Untul, ţinut la temperatura camerei, oul şi zahărul se mixează pentru a obţine o cremă moale.
Se adaugă făina şi grişul şi se amestecă pentru a obţine un aluat moale, care se dă la rece 2-3 ore.
Se întinde aluatul pe masa unsă şi presărată cu făină. Se taie fursecurile, apoi se coace 50 de minute.
Se scot şi se taie dreptunghiuri..
Fursecurile se ung cu sos de ciocolată şi se lipesc bombonele deasupra.
Se lasă să se întărească sosul de ciocolată.
Fursecuri fragede cu bomboane
Pofta buna!