Fursecuri cu lichior din: oua, zahar, Amaretto, faina. Ingrediente: 300 g zahăr 3 albuşuri 20 ml lichior Amaretto 200 g făină de migdale Mod de preparare: Se amestecă făina de migdale cu zahărul. Se adaugă albuşurile bine bătute $i lichiorul Amaretto şi se amestecă foarte bine cu ajutorul unei spatule, ca să nu se […]
Fursecuri fragede cu cacao
PrinteazaFursecuri fragede cu cacao din: faina, unt, ou, galbenusuri, sare, zahar, vanilie, cacao, zahar pudra.
- 300 g faina
- 200 g unt
- 1 ou
- 2 galbenusuri
- un varf de cutit de sare
- 200 g zahar
- 1 esenta de vanilie
- 4 linguri de cacao pudra
- 4 linguri de zahar pudra
Mod de preparare:
Intr-un bol cerni faina, pui untul la temperatura camerei, zaharul, oualele, sarea, cacaua, esenta si framanti o coca de consistenta potrivita.
Dai coca la frigider pentru 1/2 ora.
Intinzi 2 foi pe planseta presarata cu faina si decupezi fursecuri cu forme diferite.
Asezi fursecurile in tava unsa cu unt si le coci la 175C, timp de 15-20 minute.
La final, presari fursecurile cu zahar pudra.
Pofta buna!
Fursecuri cu morcovi
Fursecuri cu morcovi din: morcovi, unt, zahar, faina, ou, bicarbonat, vanilie, nuci. Ingrediente: 2 morcovi 80 g unt 180 g zahăr brun un ou 300 g făină sare o linguriţă bicarbonat esenţă de vanilie 50 g nuci mărunţite Mod de preparare: Morcovii se fierb şi apoi se mixează. Se amestecă piureul de morcovi cu […]
Fursecuri cu ciocolata si bomboane
Fursecuri cu ciocolata si bomboane din: ciocolata, unt, zahar, faina, praf de copt, lapte, inghetata, bombonele. Ingrediente: 125 g ciocolată cu lapte 80 g unt moale 125 g zahăr un ou 150 g făină 1/2 linguriţă praf de copt un plic zahăr vanilat o lingură lapte îngheţată de vanilie bombonele Mod e preparare: Se mixează […]
Pofta buna!