Fursecuri fragede cu lamaie

Printeaza

Fursecuri fragede cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt.

 

 

 

Ingrediente:Fursecuri fragede cu lamaie

  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr pudră
  • 120 g unt
  • 240 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi coaja rasă de lămâie.

Se adaugă untul topit, se amestecă şi se adaugă făina amestecată în prealabil cu praful de copt.

După completa amestecare, se înveleşte în folie.

Se taie apoi din aluat sau se modelează bile care se coc 15 minute în tava tapetată cu hârtie.

 

Pofta buna!

 

Fursecuri parfumate

Fursecuri fragede cu ciocolata neagra

Fursecuri fragede cu ciocolata neagra din: unt, zahar, ou, faina, lapte, praf de copt, ciocolata. Ingrediente: 125 g ciocolată neagră 80 g unt moale 125 g zahăr un ou 150 g făină 1/2 linguriţă praf de copt o linguriţă esenţă de vanilie o lingură lapte   Mod de preparare: Se mixează untul moale cu zahărul şi […]

Fursecuri fara zahar si gluten

Fursecuri fragede cu unt

Fursecuri fragede cu unt din: unt, zahar, faina, ou, gris, sos de ciocolata, bomboane. Ingrediente: 250 g unt nesărat 125 g zahăr pudră 250 g făină un ou 125 g griş fin sau mălai fin sos de ciocolata bombonele   Mod de preparare: Untul, ţinut la temperatura camerei, oul şi zahărul se mixează pentru a […]

Fursecuri fragede

Fursecuri fragede cu nuci

Fursecuri fragede cu nuci din: unt, oua, zahar, rom, sare, praf de copt, faina, nuci, lamaie, stafide. Ingrediente: 200 g unt sau margarină 3 ouă 200 g zahăr sare rom 1/2 pachet praf de copt coajă de lămâie 400 g făină nuci tocate stafide   Mod de preparare: Frecaţi spumă untul, ţinut la temperatura camerei […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.