Fursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci
PrinteazaFursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci din: unt sau margarină, zahar pudra, oua, faina, amidon, rahat colorat, nuci sau jeleu de fructe.
Ingreidente:
- 1 pachet unt sau margarină
- 125 g zahăr pudră
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 3 gălbenuşuri
- 1 ou
- 250 g făină
- 150 g amidon
Pentru ornat:
- 250 g rahat colorat
- nuci sau jeleu de fructe
Mod de preparare:
Amesteci untul moale cu zahărul pudră, zahărul vanilat, oul întreg şi gălbenuşurile, unul câte unul.
Amesteci făina cu amidonul şi apoi le adaugi peste compoziţia cu unt.
Cu ajutorul presei pentru fursecuri, torni aluatul într-o tavă neunsă, formând fursecuri de diverse forme.
Pe mijlocul fiecărui fursec aşezi o bucăţică de rahat ori nuci, alune sau jeleu de fructe.
Dai tava la cuptor, la foc moderat şi laşi până se rumenesc fursecurile.
Fursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci
Pofta buna!