Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]
Fursecuri fragede cu unt
PrinteazaFursecuri fragede cu unt din: unt, zahar, faina, ou, gris, sos de ciocolata, bomboane.
- 250 g unt nesărat
- 125 g zahăr pudră
- 250 g făină
- un ou
- 125 g griş fin sau mălai fin
- sos de ciocolata
- bombonele
Mod de preparare:
Untul, ţinut la temperatura camerei, oul şi zahărul se mixează pentru a obţine o cremă moale.
Se adaugă făina şi grişul şi se amestecă pentru a obţine un aluat moale, care se dă la rece 2-3 ore.
Se întinde aluatul pe masa unsă şi presărată cu făină.
Se taie fursecurile, apoi se coace 50 de minute. Se scot şi se taie dreptunghiuri.
Fursecurile se ung cu sos de ciocolată şi se lipesc bombonele deasupra.
Se lasă să se întărească sosul de ciocolată.
Pofta buna!
Fursecuri cu ciocolata alba si nuci
Fursecuri cu ciocolata alba si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, praf de copt, miere, ciocolata. Ingrediente: 300 g făină 150 g zahăr un plic zahăr vanilat 150 g unt o portocală un ou 50 g nuci fin măcinate 1/2 plic praf de copt 2 linguri miere un praf sare 50 g ciocolată albă […]