Fursecuri cu migdale si scortisoara din: oua, lapte, faina, cacao, scortisoara. Ingrediente: 100 ml lapte 1 gălbenuş 60 g făină 60 g pudră de migdale 1 lingură cacao 1 lingură îndulcitor lichid 1 albuş un praf de sare 1 linguriţă scorţişoară Mod de preparare: Se amestecă 100 ml lapte cu 1 gălbenuş, 60 g […]
Fursecuri de caise si curmale din: caise, curmale, migdale, faina. Ingrediente: 200 g caise deshidratate 200 g curmale deshidratate 100 g migdale mărunţite 50 g făină de migdale Mod de preparare: Caisele se pun într-un bol cu apă cât să le acopere şi se lasă la hidratat 30 min. Se scurg, se mărunţesc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.