Fursecuri fragede

Printeaza

 Fursecuri fragede din: faina, unt, zahar pudra, oua, vanilie, nuci sau migdale.

 

Ingrediente:Fursecuri fragede

  • 375 g făină
  • 250 g unt
  • 150 g zahăr pudră
  • 2 ouă
  • vanilie
  • 100 g nuci sau migdale

 

Mod de preparare:

Pe o planşetă de tăiţei se face aluatul din făină, unt, zahăr, vanilie, 1 ou şi o priză de sare.

Aluatul se întinde pe planşetă de circa 1cm grosime, se taie rondele cu un pahar sau cu o formă de tablă şi se aşază pe o tavă.

Se ung cu ou şi se presară cu barat de nucă sau din migdale şi se coc la cuptor moderat.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Fursecuri cu migdale si scortisoara

Fursecuri cu migdale si scortisoara din: oua, lapte, faina, cacao, scortisoara. Ingrediente: 100 ml lapte 1 gălbenuş 60 g făină 60 g pudră de migdale 1 lingură cacao 1 lingură îndulcitor lichid 1 albuş un praf de sare 1 linguriţă scorţişoară   Mod de preparare: Se amestecă 100 ml lapte cu 1 gălbenuş, 60 g […]

 

Fursecuri de caise si curmale

Fursecuri de caise si curmale

Fursecuri de caise si curmale din: caise, curmale, migdale, faina. Ingrediente: 200 g caise deshidratate 200 g curmale deshidratate 100 g migdale mărunţite 50 g făină de migdale     Mod de preparare: Caisele se pun într-un bol cu apă cât să le acopere şi se lasă la hidratat 30 min. Se scurg, se mărunţesc […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.