Sorbet de Kiwi din: kiwi, suc de lamaie, zahar, apa. Sorbetul este un desert răcoritor și ușor, ideal pentru a combate căldura zilelor toride de vară. Cu textura sa fină și gustul vibrant, acest sorbet nu numai că oferă o pauză delicioasă într-o zi caldă, dar este și o alternativă sănătoasă la deserturile tradiționale. Kiwi, […]
Fursecuri cu gem de fructe
PrinteazaFursecuri cu gem de fructe din: faina, unt, oua, zahar pudra, gem de fructe.
Ingrediente:
- 500 g făină
- 200 g unt
- 1 albuş
- 3 linguri zahăr pudră
- gem de fructe
Mod de preparare:
Mixezi untul, ţinut la temperatura camerei, cu zahărul pudră până se omogenizează. Adaugi albuşul şi continui să mixezi, apoi pui făina cernută şi frămânţi un aluat elastic, care nu se lipeşte de mâini.
întinzi aluatul într-o foaie cu grosimea de 3 cm pe masa tapetată cu făină şi-l decupezi în forme rotunde.
Pui fursecurile într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul preîncălzit, cam 20 de minute. După ce s-au răcit, ungi jumătate dintre ele cu gem şi le lipeşti cu celelalte fursecuri.
Fursecuri cu gem de fructe
Pofta buna!
Tocăniță de Miel cu Cartofi: O Rețetă Tradițională Perfectă Pentru Ocazii Speciale din: carne de miel, cartofi, ceapa, usturoi, rosii in bulion, pasta de tomate, vin, supa, ulei, boia, cimbru, sare, piper, patrunjel. Tocănița este un preparat clasic, bogat și aromat, adesea asociat cu sărbătorile și momentele speciale în familie. Această rețetă îmbină carnea de […]