Fursecuri cu gem si unt

Printeaza

Fursecuri cu gem si unt din: faina, unt, ou, zahar pudra, gem de fructe.

 

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 200 g unt
  • 1 albus
  • 3 linguri zahăr pudră
  • gem de fructe

 

Mod de preparare:

Mixezi untul ţinut la temperatu­ra camerei cu zahărul pudră până se omogenizează. Adaugi albuşul şi continui să mi­xezi.

Torni făina cernută şi frămânţi un aluat elastic, care nu se lipeşte de mâini.

Intinzi aluatul cu grosimea de 3 cm pe masa tapetată cu făină şi-l decupezi în diferite forme.

Le pui într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit 15 minute.

După ce s-âu răcit, le umpli cu gem.

 

Fursecuri cu gem si unt

Fursecuri_cu_gem_si_unt

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.