Fursecuri glazurate cu nuca de cocos

Printeaza

Fursecuri glazurate cu nuca de cocos din: unt, malai, faina, zahar, nuca de cocos, lamaie.

Ingrediente:Fursecuri glazurate cu nuca de cocos

Pentru aluat:

  • 100 g unt
  • 25 g mălai fin
  • 75 g făină de grâu
  • 25 g zahăr pudră
  • 50 g nucă de cocos

Pentru glazura:

  • 200 g zahăr pudră
  • un albuş
  • câteva picături de lămâie

Pentru servit:

  • 50 g nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul moale cu mălaiul, se adaugă apoi făina, zahărul, nuca de cocos şi se amestecă cu degetele formând, tot cu mâna, mici bifuţe.

Se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se presează cu dosul unei furculiţe.

Se coc 15-20 de minute.

Pentru glazură, zahărul se amestecă cu albuşul şi, când a devenit o pastă, se adaugă 5-6 picături de suc de lămâie.

După ce s-au răcit fursecurile, se decorează cu o furculiţă trecută prin glazură şi se presară cu fulgi de nucă de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.