Fursecuri gustoase cu cafea
PrinteazaFursecuri cu cafea din: faina, ou, galbenus, ulei, zahar brun, praf de copt, esenta de rom, unt, zahar pudra, apa, cafea solubila si zahar bourbon.
pentru aluat:
- 300 g faina
- 1 ou+1 galbenus
- 120 ml ulei
- 100 g zahar brun
- 1 lingurita rasa cu praf de copt
- esenta de rom
pentru crema:
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- 9 linguri cu apa
- 2 galbenusuri
- 2 lingurite cu cafea solubila
- 1 pliculet cu zahar Bourbon
Mod de preparare:
Pentru fursecuri, amestecă bine cu mixerul toate ingredientele până ce obţii un aluat care poate fi modelat uşor.
Unge-ţi mâinile cu ulei, formează sfere de mărime potrivită şi asaza-le pe tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele.
Dă la cuptorul încins vreo 5-6 minute. Lasă-le să se răco¬rească în tavă.
Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până ce obţii o compoziţie fină. Uneşte fursecurile între ele cu crema de cafea şi aşază-le pe un platou.
Lasă-le câteva ore înainte de servire.
Fursecuri cu cafea
Pofta buna!