Fursecuri gustoase de ciocolată
PrinteazaO reteta simpla de fursecuri de ciocolata din: unt, zahar, zahar brun, ou, esenta de vanilie, faina si fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 115 g unt
- 100 g zahăr alb
- 100 g zahăr brun
- 1 ou
- 1 esenţă de vanilie
- 175 g făină
- 150 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Freacă untul cu zahărul şi adaugă vanilia. Amestecă bine. Adaugă făina şi, după ce se omogenizează, pune fulgii de ciocolată. Intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune câte o lingură din amestecul de ingrediente.
Nu le înghesui, pentru că, prin coacere, moviliţele de amestec se vor întinde. Coace fursecurile 15 minute în cuptorul încins la 170 de grade. Chiar dacă sunt rumene doar pe margine şi ţi se par prea mgi la mijloc, nu lăsa tava mult în cuptor, pentru că fursecurile se întă¬resc după ce se răcesc
Fursecuri de ciocolată
Poftă bună!