Fursecuri cu jeleu de fructe de padure
PrinteazaFursecuri cu jeleu de fructe de padure din: faina, unt, zahar, sare, zahar vanilinat, fructe de padure.
- 300 g faina
- 200 g unt moale
- 120 g zahar
- sare
- 4 lingurite de zahar vanilinat
- 150 g jeleu de fructe de padure
Mod de preparare:
Se framanta rapid un aluat din faina, unt, sare si 2 lingurite zahar vanilinat; se infasoara aluatul in folie si se da la frigider 60 minute.
Se incinge cuptorul la 200 °C. Se intinde o foaie subtire de aluat si se decupeaza inimioare cu forma speciala.
Din jumatate de cantitate se decupeaza cate un cerculet (0 1,5 cm) cu o forma mica.
Se coc fursecurile 8-10 minute. Se scot; inimioarele cu gaura se pudreaza imediat cu 2 lingurite de zahar vanilinat.
Se lasa sa se raceasca. Inimioarele intregi se ung cu jeleu; deasupra se pune cate o inimioara cu gaura.
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri aromate cu lamaie
Fursecuri aromate cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt. Ingrediente: 2 gălbenuşuri 100 g zahăr pudră 120 g unt 240 g făină 1/2 plic praf de copt sucul şi coaja de la 1/2 lămâie Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi coaja rasă de lămâie. Se adaugă […]
Fursecuri fragede cu lamaie
Fursecuri fragede cu lamaie din: oua, zahar, unt, faina, lamaie, praf de copt. Ingrediente: 2 gălbenuşuri 100 g zahăr pudră 120 g unt 240 g făină 1/2 plic praf de copt sucul şi coaja de la 1/2 lămâie Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi sucul şi […]
Fursecuri cu aroma de ghimbir
Fursecuri cu aroma de ghimbir din: faina, bicarbonat de sodiu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, piper alb, ghimbir, sare, zahar brun, ulei, ou, ghimbir confiat, zahar. Ingrediente: 2 1/4 cani faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 2 lingurite de scortisoara macinata 1/2 lingurita de cuisoare macinate 1/2 lingurita nucsoara macinata ½ lingurita cardamom ⅛ lingurita piper […]
Pofta buna!