Fursecuri cu marmelada de portocale
PrinteazaFursecuri cu marmelada de portocale din: faina, zahar pudra, unt, ou, marmelada de portocale, faina.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 100 g zahăr pudră
- 150 g unt
- 1 ou
- marmeladă de portocale
- 1 mână făină
Mod de preparare:
Se amestecă făina si zahărul si apoi se adaugă untul tăiat cubuleţe.
Se amestecă cu degetele şi, după ce tot aluatul a devenit nisipos, se pune oul bătut.
Se amestecă, se înveleşte în folie alimentară si se dă la rece pentru
30 de minute.
Din aluat se întinde o foaie nu mai groasă de 1/2 cm pe masa presărată cu făină si se decupează cu forma specială.
Jumătate din cercurile decupate se lasă aşa şi jumătate se mai decupează o dată.
Se asază în tava tapetată cu hârtie de copt si se coc aproximativ 10 minute.
După răcire se unesc cu marmeladă între ele.
Fursecuri cu marmelada de portocale
Pofta buna!