Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, cirese uscate, migdale, cacao. Fursecurile cu cireșe uscate si migdale sunt o combinație irezistibilă de arome și texturi, perfecte pentru a vă încânta simțurile. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri fragede […]
Fursecuri cu marmelada
PrinteazaFursecuri cu marmelada din: faina, zahar pudra, faina de migdale, unt, ou, apa, marmelada, migdale si ciocolata neagra.
- 240 g faina
- 120 g zahar pudra
- 50 g faina de migdale
- 125 g unt
- un ou
- 2-3 linguri apa
pentru umplut:
- 200 g marmelada
pentru decor:
- 100 g migdale
pentru glazura:
- 100 g ciocolata neagra
Mod de preparare:
Amestecă făina, zahărul, făina de migdale şi untul. Se adaugă oul şi apa.
Se mixează şi se dă aluatul la rece o oră. Se întinde apoi într-o foaie.
Jumătate se taie cu o formă şl jumătate cu un pahar.
Se aşază fursecurile în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute.
Inainte de a le da la cuptor, pe jumătăţile tăiate cu paharul se înfige uşor câte o migdală.
Marmelada se încălzeşte la bain-marie.
Se unesc fursecurile cu marmeladă şi se stropesc cu ciocolată topită la bain-marie.
Fursecuri cu marmelada
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale
Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă
Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata neagra, migdale. Fursecurile cu ciocolată și migdale sunt o delicatesă de casă perfectă pentru a satisface pofta de dulce. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri moi, […]
Pofta buna!