Fursecuri mentolate din: miere, ulei, faina, praf de copt, oua, margarina, ulei de menta.
Ingrediente:
150 g miere de albine
150 ml ulei bun
200 g făină
1 pachet praf de copt
2 ouă
1 lingură margarină (la pachet)
15 picături ulei de mentă
Mod de preparare:
Baţi spumă mierea cu ouăle şi insişti pentru o cât mai bună omogenizare, apoi adaugi treptat uleiul, amestecând bine.
Pui apoi uleiul de mentă, picurând drect din flacon şi amestecând încă 5-6 minute.
La sfârşit adaugi treptat făina amestecată cu praful de copt,câte puţin, să nu se formeze cocoloaşe, încălzeşti moderat cuptorul, apoi iei cu linguriţa din compoziţie şi aşezi mici grămăjoare pe tava de copt unsă cu margarină, la o distanţă de 4-5 cm între ele, deoarece cresc la copt.
Poţi adăuga în vârf un bob de cafea, o alună sau, mai uşor, o stafidă.
Le coci la foc potiivit cam 20 de minute. Sunt delicioase.
Fursecuri fragede cu crema din: unt, crema, zahar, ou, faina, amidon, praf de copt, frisca, colorant. Ingrediente: 180 g unt 140 g ciocolată 200 g zahăr pudră un ou 160 g făină o lingură amidon o linguriţă praf de copt 60 g cacao un praf sare Pentru cremă: 300 ml frişcă lichidă un plic întăritor frişcă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.