Fursecuri cu migdale (gustoase)
PrinteazaFursecuri cu migdale din: faina, scortisoara, unt, zahar pudra, curmale, ou, lapte, migdale.
- 230 g faina
- o lingurita scortisoara
- 80 g unt
- 100 g zahar pudra
- 150 g curmale
- un ou
- 3 linguri lapte
pentru decor:
- 100 g migdale
Mod de preparare:
Se amestecă făina, scorţişoara, untul, zahărul şi curmalele mărunt tăiate. Cu degetele se fărâmiţează bine până ce untul se amestecă în totalitate.
Oul se bate cu laptele şi se toarnă peste compoziţia cu unt. Se amestecă bine.
Se fac bile care se aşază în tava de copt unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt. Se fixează câte o migdală pe fiecare fursec şi se dă tava la copt pentru 20 de minute.
Fursecuri cu migdale
Pofta buna!