Fursecuri cu migdale

Printeaza

O reteta de fursecuri cu migdale din: migdale, zahar, unt, apa de flori de portocal, lamai, ou, galbenusuri si drojdie.

Ingrediente:Fursecuri cu migdale

  • 400 g migdale curăţate
  • 300 g zahăr
  • 30 g unt
  • 10 picături apă de flori de portocal
  • 2 lămâi
  • 1 ou
  • 3 gălbenuşuri
  • 1/2 plic drojdie uscată

 

Mod de preparare:

Bate oul întreg şi gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr. Separat, amestecă migdalele tocate cu zahărul rămas, adaugă apa de flori de portocal şi amestecă-le în blender.

Amestecă pasta obţinută cu untul topit şi coaja rasă de lamâie, apoi încorporează ouăle bătute cu zahărul, până când obţii o compoziţie moale, maleabilă.

Las-o să se odihnească cel puţin 2 ore, apoi încorporează drojdia. Unge-ţi mâinile cu unt şi modelează din compoziţia obţinută biluţe puţin mai mari decât o nucă.

Aşază-le distanţate pe o tavă, presară-le cu puţin zahăr şi coace-le circa 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180° C.

Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.