Beneficiile Antioxidanților din Plante. În vastul și diversificatul regat al naturii, plantele oferă o sursă inepuizabilă de nutrienți esențiali, printre care antioxidanții ocupă un loc de frunte datorită rolului lor crucial în menținerea sănătății și prevenirea bolilor cronice. Printre aceste plante minunate, levănțica, cunoscută nu doar pentru parfumul său încântător, ci și pentru proprietățile sale […]
Fursecuri cu nuci si banane
PrinteazaFursecuri cu nuci si banane din: faina, unt, zahar, ou, banana, fulgi de ovaz, nuci, bicarbonat, sare.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 180 g unt
- 200 g zahăr
- un ou
- o banană
- 90 g fulgi de ovăz
- 50 g nuci
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- un praf sare
- esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Fursecuri cu nuci si banane: amestecă făina, fulgii de ovăz, sarea şi bicarbonatul. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă oul, vanilia si apoi banana mărunţită.
adaugă şi amestecul de făină si nucile. Se amestecă totul foarte bine.
ia câte o linguriţă din aluat, se turteşte între palme şi se asază, cu spaţiu între fiecare fursec, în tava tapetată cu hârtie de copt.
coc 12-15 minute şi se lasă apoi 5 minute în tavă înainte de a le scoate.
Pofta buna!
Salată de Kale, Avocado și Quinoa
Salată de Kale, Avocado și Quinoa din: kale, quinoa, avocado, rosii, seminte de dovleac, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper. Salata de kale cu avocado și quinoa este o combinație perfectă de ingrediente pline de nutrienți, care nu doar că vă va satisface gustul, dar va oferi și o porție generoasă de vitamine, […]