Fursecuri cu nuci
PrinteazaFursecuri cu nuci din: margarina, faina, zahar pudra, nuci, rom, coaja de lamaie, ciocolata neagra si sare.
- 200 g margarina
- 200 g faina
- 100 g zahar pudra
- 100 g nuci macinate
- 1 lingura rom
- 1 lingurita coaja de lamaie
- 100 g ciocolata neagra
- un varf de cutit sare
Mod de preparare:
Frecaţi spumă untul cu zahărul, adăugaţi romul, un vârf de cuţit sare, coaja de lămâie rasă, apoi nucile amestecate cu făina. Amestecaţi bine şi puneţi la rece 30 de minute. întindeţi o foaie de 5 mm grosime şi decupaţi dini ea diferite forme.
Coaceţi-le într-o tavă la foc mic, pentru a nu se rumeni prea tare. Puneţi^e fiecare fursec o linguriţă cu ciocolată topită pe abur şi subţiată cu puţină apă caldă.
Pofta buna!