Fursecuri fine cu nuci din: unt, zahar, oua, vanilie, esenta de migdale, faina. Ingrediente: 250 g unt moale 200 g zahăr 4 gălbenuşuri extract pur de vanilie esenţă naturală de migdale 400 g făină Mod de preparare: Se amestecă 250 g unt moale cu 200 g zahăr, se adaugă 4 gălbenuşuri, extract pur de […]
Fursecuri cu portocale si nuci
PrinteazaFursecuri cu portocale si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, ou, nuci, miere, ciocolata, praf de copt.
- 300 g făină
- 150 g zahăr
- un plic zahăr vanilat
- 150 g unt
- o portocală
- un ou
- 50 g nuci fin măcinate
- 1/2 plic praf de copt
- 2 linguri miere
- un praf sare
- 50 g ciocolată albă
Mod de preparare:
Se amestecă făina, zahărul, sarea, praful de copt, zahărul vanilat şi nucile.
Se topeşte untul şi se amestecă cu oul şi mierea.
Se adaugă peste amestecul cu făină, se pune coaja rasă de portocale şi apoi sucul.
Din aluat se iau mici cantităţi care se modelează şi se aşază în tava de copt tapetată.
Se coc 12-15 minute.
Se servesc decorate cu ciocolată albă topită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri fara gluten cu quinoa
Fursecuri fara gluten cu quinoa din: faina, de quinoa, ulei de nuca de cocos, zahar brun, ciocolata amaruie, oua, scortisoara, praf de copt, sare, boia iute. Ingrediente: 2 căni făină de quinoa 150 g ulei de nucă de cocos 100 g zahăr brun 100 g ciocolată amăruie 1 ou 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară fin […]
Pofta buna!