Suc de Portocale și Pere – Vitamine pentru Imunitate și Sănătatea Pielii – este o băutură plină de nutrienți, perfectă pentru a începe ziua cu energie sau pentru a-ți potoli setea pe parcursul zilei. Bogat în vitamina C, acest suc nu doar că susține sistemul imunitar, dar contribuie și la menținerea sănătății pielii. Combinația de […]
Fursecuri cu portocale
PrinteazaFursecuri cu portocale din: unt, zahar, ou, faina, praf de copt, sare, portocala, marmelada, menta.
Ingrediente:
- unt pentru tavă
- 125 g unt
- 125 g zahăr
- 1 ou
- 200 g făină
- 1 linguriţă praf de copt
- 1 priză de sare
- 1 portocală netratată
- marmeladă de portocale
- mentă pentru decorat
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200 °C. Ungeţi tava.
Frecaţi spumă untul cu zahăr. Inglobaţi oul. Adăugaţi făina amestecată cu praful de copt şi sare. Frământaţi totul până devine un aluat uniform.
Spălaţi portocala şi radeţi coaja. Stoarceţi-o şi puneţi sucul deoparte.
Inglobaţi coaja de portocală în aluat, apoi formaţi aproximativ 40 de bulgări micuţi. Puneţi bulgării în tavă, aplatizaţi-i puţin şi lăsaţi-i cca 10-12 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Omogenizaţi marmelada cu puţin suc de portocale. Scoateţi fursecurile din cuptor, lăsati-le să se răcească si decorati-le cu marmeladă si mentă.
Fursecuri cu portocale
Pofta buna!
Kefirul: Băutura Fermentată Plină de Probiotice Benefice
Kefirul: Băutura Fermentată Plină de Probiotice Benefice – Kefirul este o băutură fermentată din lapte, cunoscută pentru conținutul său bogat de probiotice și beneficiile pentru sănătate. Originară din Caucaz, kefirul a câștigat popularitate la nivel global datorită proprietăților sale unice. Acesta conține o diversitate impresionantă de bacterii și drojdii benefice, depășind astfel iaurtul în ceea […]