Fursecuri de post
PrinteazaFursecuri de post din: caise uscate, fulgi de ovaz, banane, nuca de cocos, suc de fructe, nuca.
Ingrediente:
- 8 caise uscate
- 4-5 linguri fulgi de ovăz
- 3 banane
- 2 linguri nucă de cocos
- 4-5 linguri suc de fructe proaspete (mere, lămâi, portocale)
- 2 linguri nucă măcinată
Mod de preparare:
Inmoi caisele în apă caldă, cât să le acopere. Pui fulgii de ovăz într-un bol şi îi stropeşti cu sucul de fructe. îi laşi să se înmoaie timp de 5-10 minute.
Decojeşti bananele. Pui în blender o banană împreună cu fulgii de ovăz, nuca de cocos, caisele scurse şi bananele.
După ce omogenizezi, adaugi nucile măcinate şi bananele rămase, zdrobite cu ajutorul unei furculiţe.
Cu mâinile umede, formezi mici sfere pe care le aşezi într-o tavă şi le păstrezi în frigider pentru cel puţin 30 de minute.
Le consumi de preferinţă în aceeaşi zi.
Fursecuri de post
Pofta buna!