Fursecuri sarate cu rozmarin

Printeaza

Fursecuri sarate cu rozmarin din: faina, unt, cascaval, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Fursecuri_sarate_cu_rozmarin

  • 400 g faină
  • 120 g unt rece
  • 100 g caşcaval uscat
  • 100 ml apă rece
  • 1 linguriţă rozmarin uscat
  • 1 linguriţă cu vârf sare
  • 1/2 linguriţă piper măcinat
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se dă pe răzătoarea mică, se amestecă cu faina, cu sarea, cu piperul şi cu rozmarinul. Se adaugă untul tăiat cubuleţe mici, apa şi se frământă cu mişcări rapide.

Se înfaşoară în folie şi se pune-la rece 1 oră. Se întinde pe planşeta presărată cu faină într-o foaie de 2-3 mm grosime şi se decupează cu forme specifice crăciunului.

Se aşază în tavă pe hârtie de copt, se presară cu sare grunjoasă şi se coace la l80 grade până ce se rumenesc.

Fursecuri sarate cu rozmarin

Fursecuri_sarate_cu_rozmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.