Sufleu de Păstârnac din: pastarnac, unt, faina, lapte, oua, branza maturata, nucsoara, sare, piper. Redescoperă păstârnacul printr-o rețetă sofisticată și surprinzător de simplă. Păstârnacul, cu aroma sa dulceagă și ușor picantă, este baza perfectă pentru un sufleu cremos și aerat. Oferind o combinație ideală între nutrienți și gust, acest sufleu promite să fie un hit […]
Fursecuri savuroase cu migdale
PrinteazaFursecuri savuroase cu migdale din: faina de migdale, zahar, albus, esenta de migdale.
Ingrediente:
- 200 g făină de migdale
- 300 g zahăr
- 2 albuşuri
- esenţă de migdale
Mod de preparare:
mixează făina de migdale cu zahărul, albuşurile bătute spumă şi esenţa de migdale.
amestecă bine, cu o lingură de lemn, să se omogenizeze compoziţia.
Intre degete, se modelează mici bile care se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coc 15 minute, până devin aurii.
Fursecuri savuroase cu migdale
Pofta buna!
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac din: orez, fasole rosie, spanac, supa, ceapa, usturoi, vin alb sec, parmezan, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperă o reinterpretare culinară care îmbină tradiția italiană cu elemente nutritive esențiale. Risotto cu fasole roșie și spanac reprezintă o alegere ideală pentru cei ce caută o masă echilibrată, îmbogățită cu […]