Fursecuri cu scortisoara si stafide

Printeaza

Fursecuri cu scortisoara si stafide din: faina, unt, zahar, scortisoara, stafide, migdale.

Ingrediente:Fursecuri cu scortisoara si stafide

  • 225 g făină de grâu
  • 200 g unt
  • 100 g zahăr tos
  • 1 linguriţă scorţişoară pisată fin
  • stafide
  • 25 g migdale tocate potrivit

 

Mod de preparare:

Se freacă bine untul cu faina proaspăt cernută. Se adaugă rând pe rând, amestecând mereu, migdalele, scorţişoara şi zahărul.

Se întinde aluatul în foaie pe un blat de lemn, presărat cu puţină făină şi se taie în rondele de aproximativ doi centimetri şi jumătate-patru centimetri.

Se pun, având grijă să nu se lipească între ele, în tava de cuptor, însă cu puţin unt.

Când sunt gata, se scot şi se presează în centrul fiecăreia -câteva stafide.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.