Fursecuri fara gluten cu quinoa din: faina, de quinoa, ulei de nuca de cocos, zahar brun, ciocolata amaruie, oua, scortisoara, praf de copt, sare, boia iute. Ingrediente: 2 căni făină de quinoa 150 g ulei de nucă de cocos 100 g zahăr brun 100 g ciocolată amăruie 1 ou 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară fin […]
Fursecuri spiralate
PrinteazaFursecuri spiralate din: zahar, unt de arahide, unt nesarat, faina, oua, esenta de vanilie, praf de copt, gem de prune si sare.
Ingrediente:
- 340 g zahar
- 185 g unt de arahide
- 120 g unt nesarat
- 215 g faina
- 2 oua
- o fiola esenta de vanilie
- o lingurita praf de copt
- 200 g gem de prune
- un praf sare
Mod de preparare:
Se mixează bine zahărul cu untul de arahide şi cu untul normal, până ce se obţine o spumă.
Se adaugă ouăle, unul câte unul, esenţa de vanilie, praful de copt şi sarea.
Se pune apoi făina şi se mixează în continuare până ce nu se mai vede niciun fir de făină în aluat.
Pe o folie alimentară se pune aluatul şi se întinde uniform. Se unge cu un strat de gem şi apoi se rulează asemenea unui salam.
Se dă la congelator pentru 30 de minute.
După acest timp, se scoate “salamul” din folie, se taie felii care se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.
Se coc pentru 20 de minute.
Fursecuri spiralate
Pofta buna!
Fursecuri crocante cu nuci pecan
Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]
Fursecuri cu ciocolata alba si nuci
Fursecuri cu ciocolata alba si nuci din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, praf de copt, miere, ciocolata. Ingrediente: 300 g făină 150 g zahăr un plic zahăr vanilat 150 g unt o portocală un ou 50 g nuci fin măcinate 1/2 plic praf de copt 2 linguri miere un praf sare 50 g ciocolată albă […]
Imi place