Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca
PrinteazaFursecuri umplute cu crema de cacao si frisca din: zahăr pudră, cacao, faina, oua, ciocolată cu lapte, frişcă lichidă.
Ingrediente:
- 250 g zahăr pudră
- 2 linguri cacao
- 250 g făină
- 4 albuşuri
Ingrediente pentru cremă
- 150 g ciocolată cu lapte
- 1150 ml frişcă lichidă
Mod de preparare:
Razi ciocolata şi o topeşti în frişca lichidă, dar nu dai în fiert. Răceşti şi pui la frigider până a doua zi. Cerni zahărul pudră împreună cu cacaua şi amesteci cu făina. Baţi albuşurile spumă tare şi încorporezi uşor ingredientele uscate.
Cu un poş, pui într-o tavă cu hârtie de copt câte un fursec, cu spaţiu între ele ca să nu se lipească. Laşi 20-30 de minute la temperatura camerei, apoi le bagi în cuptor 15 minute.
Laşi să se răcească şi le desprinzi de pe hârtie cu ospatulă. Mixezi crema pusă la frigider şi umpli fursecurile. Le poţi păstra într-o cutie închisă, pentru a nu se usca.
Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca
Pofta buna!