Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca

Printeaza

Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca din: zahăr pudră, cacao, faina, oua, ciocolată cu lapte, frişcă lichidă.

Fursecuri_umplute_cu_crema_de_cacao_si_frisca

Ingrediente:

  • 250 g zahăr pudră
  • 2 linguri cacao
  • 250 g făină
  • 4 albuşuri

Ingrediente pentru cremă

  • 150 g ciocolată cu lapte
  • 1150 ml frişcă lichidă

 

Mod de preparare:

Razi ciocolata şi o topeşti în frişca lichidă, dar nu dai în fiert. Răceşti şi pui la frigider până a doua zi. Cerni zahărul pudră împreună cu cacaua şi amesteci cu făina. Baţi albuşurile spumă tare şi încorporezi uşor ingredi­entele uscate.

Cu un poş, pui într-o tavă cu hârtie de copt câte un fursec, cu spaţiu între ele ca să nu se lipească. Laşi 20-30 de minute la temperatura camerei, apoi le bagi în cuptor 15 minute.

Laşi să se răcească şi le desprinzi de pe hârtie cu ospatulă. Mixezi crema pusă la frigider şi umpli fursecurile. Le poţi păstra într-o cutie închisă, pentru a nu se usca.

Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca

Fursecuri_umplute_cu_crema_de_cacao_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.